Mobilvenlig eller dø!

Pr. 21. april 2015 ændrer Google på algoritmerne således, at dit website bliver negativt påvirket af ikke at være optimeret til mobile enheder.

Det betyder i praksis, at et uhyggeligt antal virksomheder står med nogle gevaldige udfordringer i forhold til at blive klar til det nye reglement, som vil måle din hjemmesides mobil-venlighed på over 100 parametre.

Netop dét – at være mobilvenlig – er essentielt. Tidligt i 2014 så man for første gang flere søgninger på Google komme fra smartphones sammenlignet med søgninger fra computer. Siden da er der ikke kommet færre smartphone brugere til, og de både søger og køber direkte fra både smartphone og tablet.

Det er derfor nu du, som erhvervsdrivende, skal gribe knoglen og kontakte dit webbureau, såfremt din hjemmeside ikke er responsiv og automatisk tilpasser sig opløsningen på enheden hjemmesiden besøges fra, da konsekvenserne ellers vil være, at dit websites placering på Googles søgemaskine falder drastisk – hvis ikke helt og aldeles – på de søgninger der kommer fra de mobile enheder.

Her tænker du på “Mobilvenlig eller dø!”

  1. Jeg læste den anden dag, at Google har annonceret, at der nu er officielt flere søgninger på smartphones end på computere – det giver stof til eftertanke! Man bør helt sikkert sørge for at ens hjemmeside er responsiv.

Lukket for kommentarer.